LMC motorhomes het complete gamma

 

 

 

De Breezer Alkoven is een volwassen camper: vriendelijk, intelligent en sympathiek. Of als familievriend of als terugtrek oord, of u met z'n twee├źn, met z'n vieren of met de hele familie onderweg bent, met een camper met alkoof alkoof camper wint u opbergruimte voor vele gebruikelijke reisbenodigdheden.

   
   

 

 

 

De Breezer Van biedt u alle voordelen van een handzaam busmodel gecombineerd met een ruime halfintegraal. Met een breedte van slechts 2,22 m navigeert u moeiteloos zelf door smalle straten en onbekend terrein altijd veilig naar uw bestemming.

 

 

Deze motorhomes bieden plaats tot 4 personen, met een bed dat naar beneden getrokken word boven de zithoek wanneer u het nodig heeft... Flexibiliteit in alle omstandigheden.

 

 

Al op het eerste gezicht openbaart de Cruiser Comfort zijn exclusiviteit.
Wat bij het exterieur met de decoratieve voertuig bestickering en zilvermetallic lak begint, zet zich in in een chassis met onderhoudsvrije as voort. In de cabine bevinden zich pilotenstoelen, het voertuig beschikt over ESP Traction + en ABS


 


De premium klasse, zijn afwerking zal u zeker kunnen bekoren, voor de reizigers die luxe en elegantie op prijs stellen.

 

 

Het zijn de kenmerken van de absolute topklasse:
Waarde bestendig door Long Life Technologie met 12-jaar opbouw waterdichtheidsgarantie, een design van pure elegantie, comfort tot in de laatste puntjes. De Explorer Comfort is voor degene ontworpen, die niet zonder hoogwaardige geselecteerde materialen en hoge kwaliteitsstandaarden kan.

 

De premium klasse, zijn afwerking zal u zeker kunnen bekoren, voor de reizigers die luxe en elegantie op prijs stellen.