fbpx

LMC-motorhomes

U bent aan het juiste adres voor het kopen van een motorhome.

Bekijk hier het volledig gamma aan LMC-modellen.

Voor elk wat wils bij LMC.

Reis vrij en onafhankelijk in alle luxe en comfort tegen de scherpste prijs

Geniet ten volle van uw vakantie dankzij een LMC-motorhome van ASV

Element
Voor de nieuwe ontdekkers.

Ons dynamische instapmodel de Element is precies goed als u de vrijheid van een camper wilt ontdekken. Met zijn compacte en goed doordachte indelingen en met een stahoogte van 2,12 meter laat de Element niets te wensen over. Er is keuze uit een Element met enkele bedden of een queensbed indeling. De camper biedt plaats voor maximaal 4 slaapplaatsen. Voor meer ruimte bieden we als optie een hefbed aan, mogelijk bij elke indeling.

Comfort Ti
De halfintegraal voor gepassioneerde camperaars.

De Comfort TI heeft het al in zijn naam zitten: Comfort. Dat schrijven we met een hoofdletter. Met vijf indelingen biedt dit model alles wat het hart van een camperaar begeert. In de comfortabele uitrusting is veel standaard inbegrepen en het hoogwaardig ontwerp samen met de LMC-kwaliteit maken het model perfect. Ontdek de Comfort TI. Uniek en comfortabel.

Comfort I
De Vol-Integraal, onze Koningsklasse

Traditioneel vakmanschap en een elegant interieur ontmoeten elkaar op meesterlijke wijze. Hiermee beweegt u zich voort in onze koningsklasse op het gebied van design, comfort en technologie. De cabine en het woongedeelte sluiten naadloos op elkaar aan en bieden uw vakantiehuis een prachtig panoramisch uitzicht. Het hefbed biedt u twee extra slaapplaatsen aan en is slechts één van de vele functionaliteiten die in alle vijf de indelingen overtuigend naar voren komen.

Speciale serie Grey Selection 150
Uw vakantie begint al bij het instappen.

De Grey Selection 150 is met zijn tijd mee gegaan. Door de elegante cabinekleur in “Expedition Grey” is deze compacte camper een lust voor het oog. De uitgebreide standaarduitrusting biedt u aangenaam comfort. Ontdek de slimme oplossingen, die onze productontwikkelaars in dit model voor u hebben geïntegreerd. Laat u betoveren door het vriendelijke en functionele binnendesign, ideaal verlicht door de Skyroof. De Grey Selection 150 – uw vrijheid voor de gelukkigste momenten van het jaar.

Waarom een LMC-motorhome bij ASV Motorhomes kopen?

  • Steeds rijkelijk uitgerust voertuigen voorzien van alle luxe en comfort
  • Uitgebreide instructies, inclusief alle nodige tips voor een zorgeloze reis
  • Kwalitatieve voertuigen (Duitse topkwaliteit)
  • Elk voertuig komt met 12 jaar waterdichtheidsgarantie (uniek in onze branche!)
  • Alle voertuigen worden gekeurd afgeleverd
  • Geleverd met brandblusser, verbanddoos en gevarendriehoek