fbpx

Long Life Technologie-voordeel

Uniek! Meer vrijheid, extra veiligheid en zekerheid.

De unieke en innovatieve Long Life Technologie van LMC

  • Zorgeloos reisplezier
  • Hoge weersbestendigheid
  • 12 jaar opbouw waterdichtheidsgarantie
  • Optimale zekerheid
  • Vocht heeft geen kans
  • Bescherming tegen weersinvloeden
  • Meer laadvermogen
  • Hoge efficiëntie

Schade door binnendringend vocht en hagel behoren tot het verleden

Een lang voertuigleven en een belangrijke bescherming dankzij de Long Life Technologie van LMC

Wat is LLT?

De LMC Long Life Technologie is de innovatiefste opbouwtechnologie in de vrijetijdsvoertuigen branche.

Zij is het resultaat van het consequent verder ontwikkelen van materialen in de carrosserie van het voertuig en zet daarmee de maatstaaf hoog in als het gaat om duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid.

Reeds vele tevreden klanten bouwen op de unieke voordelen van de Long Life Technologie.

Hoe werkt het?

Opbouw en isolatie

Anders als bij de gebruikelijke opbouw van andere fabrikanten, bouwt LMC de opbouw niet op een frame van hout en Styropor. Voor de isolatie van onze motorhomes wordt een speciale isolatiekern van XPS schuim JACKODUR® gebruikt. De isolatie die normaal voor gebouwen gebruikt wordt, levert isolatie eigenschappen van de nieuwste stand van techniek en ondersteunt hiermee effectief de energiebesparing in het voertuig.

Voor stabiliteit en stijfheid zorgen de hoogwaardige Poly-Urethaan lijsten in het frame van de buitenwanden. Net zo als de isolerende JACKODUR® zijn de PU-lijsten volkomen waterresistent. Schade door indringende vochtigheid zijn door deze houtvrije opbouwconstructie uitgesloten.

GFK-bescherming

Het weer is ons niet altijd goed gezind – hagelschade is een heikel punt. Met de LLT opbouwtechnologie kunt u de hagelbuien rustig tegemoet zien. Onze oplossing voor schades door weersinvloeden heet glasvezel versterkt kunststof, of afgekort GFK.

GFK is een extreem robuuste en weersbestendige met glasvezel versterkte kunststof combinatie van epoxikern en polyamide.

De voordelen van de materialen liggen in de hoge slagvastheid, zelfs bij sterke krachtsinvloeden. De LLT opbouwtechnologie gebruikt het GFK gelijk aan twee kanten: op het dak beschermt het uw voertuig bestendiger tegen hagel. Dankzij dat eveneens de onderkant van de bodemplaat van GFK is, zijn ook de moeilijkste wegen en steenslag geen probleem voor u.

Lijmtechniek

De binnenwand, de isolatielaag en de buitenste laag van het voertuig worden alleen bij LMC via een uniek lijmproces tot een stabiele eenheid verbonden.

De speciaal voor LMC ontwikkelde PU-lijmstof heeft dezelfde hoogwaardige eigenschappen als het draagmateriaal en wordt onder streng gecontroleerde voorwaarden aangebracht.

Daarmee garanderen wij niet alleen hoge belastbaarheid, maar ook de algemene resistentie tegen vocht in de opbouw.

12 jaar opbouw waterdichtheidsgarantie*

LMC staat voor de kwaliteit en de lange levensduur van de motorhomes met de LongLifeTechnologie.

Deze toezegging geven wij u om zo met een goed gevoel en volledige veiligheid te reizen.

* LongLifeTechnologie bij LMC motorhomes: op alle motorhomemodellen een opbouw waterdichtheidsgarantie van 12 jaar of tot maximaal 120.000 km. Onder voorwaarde van een jaarlijkse inspectie, tegen onkostenvergoeding.