Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 48 uur na ontvangst ( vaak al na 24u ) van uw betaling verzonden via Bpost met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via Bpost met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. De goedkoopste verzending van Bpost is verzekering. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Terug sturen van uw pakket

Terugsturen van goederen gebeurd op kosten van de koper.

De goederen die terug gestuurd worden moeten in perfecte staat verkeren, volledig zijn en de verpakking moet onbeschadigd en origineel zijn. Het product mag niet in gebruik genomen worden.

Na ontvangst van de goederen betalen we onmiddellijk het betaalde bedrag terug, ten laatste 5 dagen na ontvangst van de goederen.

Terugsturen van software en elektronische onderdelen is helaas niet mogelijk.

Transportkosten

Bij uw bestelling kan u de transportkosten bekijken in uw winkelwagen. Bij het afrekenen kan u ook nog kiezen voor verzending naar u thuis een postpunt of pakjesautomaat, de prijs wordt dan automatisch aangepast. ( Afhalen in onze winkel kan natuurlijk ook ) Vanaf 50 euro wordt er gratis verzonden.