• Aanbieding!

Truma LevelControl set

€ 299,00
Inclusief belasting Binnen 48u geleverd, vaak al na 24u.

Truma set van iNet box + 1 levelcontrol

Aantal
Laatste items in voorraad

Truma biedt ter gelegenheid van de marktintroductie van de LevelControl een aantrekkelijke set aan: deze bevat de Truma LevelControl en de Truma iNet Box voor een voordeelprijs van 299,00 euro.

„Met dit starterspakket spreken we de klanten aan die nog geen iNet Box in hun camper of caravan hebben“, aldus Bernd Gerlach, hoofd European Retail Management. De box is nodig om met de LevelControl nauwkeurig en gemakkelijk de gasvoorraad via de Truma App te bepalen. Het handzame apparaat meet door middel van ultrasoon het vulpeil in de gasflessen en stuurt de gegevens naar de iNet Box. Deze stuurt ze via Bluetooth of SMS naar de smartphone of tablet.

De iNet Box biedt echter nog veel meer: het is de centrale besturingseenheid voor het Truma iNet System. Daarmee kunnen ook de Combi verwarming en de Truma airconditioningsystemen via de app worden aangestuurd en kan de status van het voertuig en de apparatuur worden opgevraagd. „We zullen ons systeem met nieuwe functies aanvullen en het voortdurend verder uitbreiden, zodat de investering in de iNet Box des te meer loont“, zegt Gerlach.