• Aanbieding!

Teleco FlatSat Skew Easy Smart 85cm

€ 1.875,00
Inclusief belasting Wordt gratis thuisbezorgd.

Teleco FlatSat Skew Easy Smart 85cm

Aantal
Laatste items in voorraad

SKEW: Automatisch satellietrichtsysteem met uiterst nauwkeurige instelling van de optimale ontvangsthoek van de LNB door middel van een ingebouwde GPS-module. In het midden van de footprints is de ontvangst namelijk optimaal als de LNB horizontaal geplaatst is. Wanneer u zich echter naar de zuidoostelijke of zuidwestelijke uiteinden van de footprints verplaatst (bijv. Turkije-Marokko), moet u bij andere antennes, op het dak van de camper de LNB Linksom of rechtsom draaien voor een optimaal signaal. Met de SKEW verbetert u de ontvangst in deze gebieden. De SKEW ‘weet’ door middel van een GPS module zijn positie en zorgt ervoor dat de LNB AUTOMATISCH in de stand gedraaid wordt waarin de ontvangst van het signaal MAXIMAAL is. U hoeft hier dus zelf helemaal niets voor te doen.

SMART: Een systeem met SMART functie ‘weet’ welke zenders op welke satellieten worden uitgezonden. U hoeft daardoor enkel het gewenste kanaal te kiezen, of van kanaal te wijzigen en uw antenne richt zich automatisch op de juiste satelliet.

De FlatSat Skew Easy SMART is compatibel met alle satellietontvangers en satelliettelevisies met DiSEqC functie (Teleco, Tivùsat, TNT Sat, Fransat, SKY, Canal Digitaal, TV Vlaanderen, Telesat etc.)